SAA tegner HolstebroHuset

 

SAA tegner HolstebroHusetSøren Andersen Arkitekter A/S har i samarbejde med Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co udviklet et koncepthus. Huset lanceres som HolstebroHuset og med i samarbejdet er 5 andre lokale velrenommerede håndværkerfirmaer.

 

HolstebroHuset findes foreløbigt i to størrelser og kan fås som henholdsvis traditionelt længehus med saddeltag og funkis med fladt tag. Huset er funktionelt indrettet med en enkel planløsning indeholdende et køkken/alrum, rummelig stue, to til fire gode værelser, soveværelse med eget badeværelse og walk-in closet samt entré, bryggers og et ekstra badeværelse.

 

Huset har ligeledes en stor terrasse i tæt forbindelse med køkken/alrummet, hvor en del af terrassen er overdækket.

 

 

Se mere på vores hjemmeside http://www.arkitekter-as.dk/holstebro-huset ligeledes kan Murermester Lars Møller fra murerfirmaet Bjarne Ørts & Co kontaktes på tlf. 40 94 15 05 eller lars@bjarneorts.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload