STU Viborg indviet

Torsdag d. 28. september 2017 blev STU Viborg indviet. STU er en uddannelsesinstitution for unge med særlige behov og støtte i et individuelt tilrettelagt uddannelsesforløb. Skolen har tidligere været fordelt på to adresser i Viborg, men er nu blevet samlet i den ombyggede kontorbygning på Klostermarken.

 

Ved indvielsen blev der holdt tale ved STUs leder, Søren Hedemann; formand for Social- og Arbejdsmarkedsudvalget, Søren Gytz Olesen; STUs Bestyrelsesformand Eva Pinnerup og formand for De Studerendes Råd på STU Jonathan Vedel von Lüttichau.

 

Elever, som går på skolens køkken- og fødevarelinje stod for at lave maden til festen og der blev budt på både minisandwich, pindemadder og flødeskumslagkage.

 

Søren Andersen Arkitekter har I samarbejde med Grue+Kirkgaard AS forestået rådgivningen ifm. ombygningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload