Martin - 25 års jubilæum.

Tegnestuens betroede medarbejder Martin Gråkjær Sørensen kan den 1. januar 2017 fejre sit 25 års jubilæum hos Søren Andersen Arkitekter A/S. Martin kom til tegnestuen som elev i forbindelse med sin uddannelse som teknisk assistent. Efter endt uddannelse var Martin kortvarigt ansat hos en ingeniørvirksomhed i byen, før han som kun 19-årig kom tilbage til tegnestuen. Og her har han været siden :-)


Martin er den, der husker dét alle andre har glemt. Han har styr på tegninger, dokumenter og vigtige detaljer omkring SAA's mange projekter gennem årene. Han kan udpege tegnestuens mange byggerier i landskabet i og omkring Holstebro - og han er førende på alle nye programmer og IT-mæssige landvindinger indenfor arkitektfaget. Martin er samtidig en humoristisk og afholdt kollega - en uundværlig del af tegnestuens dagligdag og arbejde. Vi føler os privilegerede og ønsker stort tillykke med jubilæet!
 

 

 

Please reload