SAA får BedreBolig-rådgiver

1/7/2014

Som en del af tegnestuens ydelser tilbyder Søren Andersen Arkitekter energirådgivning til blandt andet private boligejere, som ønsker at energioptimere deres hjem. Lars Staal Oxlund er tegnestuens ekspert på området, og fremadrettet vil han også kunne kalde sig "BedreBolig-rådgiver""BedreBolig" er en helt ny rådgiverordning som administreres af Energistyrelsen. Konceptet stiller blandt andet krav til rådgivernes uddannelse og vejledning af kunder. Ordningen er således med til at sikre de private boligejere en stor tryghed og høj kvalitet i rådgivningen, når de vælger en BedreBolig-konsulent til at hjælpe sig igennem et renoveringsforløb.En energirenovering har fokus på såvel økonomiske som energimæssige besparelser. Vi tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov og økonomiske råderum, og guider dig sikkert igennem et renoveringsforløb, så du fremadrettet kan spare på energien og tilmed forbedre både indeklima og komfort i dit hjem.

Please reload